Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sulimelilla (1460491) - Kraken Team FC (1597711) » 572512663: T50/J6/V

Liga 572512663 Información oficial sobre el partido 572512663 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / V.217 (5730)

GGeasy Alineación oficial del equipo 'GGeasy' en el partido 1 - 1 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
Giovanni Mandragallo (3') 1 - 0
1 - 1 Lino Rinaldo (49')
GGeasy Alineación oficial del equipo 'GGeasy' en el partido 1 - 1 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GGeasy Alineación oficial del equipo 'GGeasy' en el partido 2 - 1 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GGeasy

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Giovanni Mandragallo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. GGeasy es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Ignacio Haitze gairebé va marcar per a GGeasy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Giovanni Mandragallo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GGeasy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Giovanni Mandragallo del GGeasy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): GGeasy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Farshid Akram va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): GGeasy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giovanni Mandragallo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viorel Apostoiu de GGeasy es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Marlo Airaksinen de GGeasy va abandonar el terreny de joc després de 12 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sobiesław Jasiurkowski va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Giovanni Mandragallo, de GGeasy, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Rami Timor el va substituir.

Kraken Team FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 49 (Gol de falta): L'entrenador de Kraken es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Lino Rinaldo era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gumersindo Caldeira de Kraken va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Marinho Lagarto que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Italo Belardinelli de Kraken va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.