Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcazar F.C.B. (1365004) - SUN ROLLER (48299) » 572507191: T50/J9/V

Liga 572507191 Información oficial sobre el partido 572507191 en Hattrick

06.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / V.119 (5632)

Alcazar F.C.B. Alineación oficial del equipo 'Alcazar F.C.B.' en el partido 3 - 1 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
Toni Calvo (13') 1 - 0
Antonio Torrado (22') 2 - 0
Toni Calvo (41') 3 - 0
3 - 1 Ciro Porcari (77')
Alcazar F.C.B. Alineación oficial del equipo 'Alcazar F.C.B.' en el partido 3 - 1 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcazar F.C.B. Alineación oficial del equipo 'Alcazar F.C.B.' en el partido 2 - 0 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcazar F.C.B.

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Steffen Solbakken va descol·locar totalment la defensa contrària i Toni Calvo no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Alcazar va augmentar la diferència quan Antonio Torrado no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Toni Calvo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Niclas Schiebert.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Gniewosz Pikulec es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Toni Calvo gairebé va marcar per a Alcazar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valentim Ferreira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Dumitru-Cătălin Hossu de Alcazar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SUN ROLLER

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ciro Porcari de ROLLER va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): ROLLER va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 33 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): ROLLER van seguir progressant per la banda dreta. Ludwig Sollweck va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ROLLER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ludwig Sollweck va sortir per sobre el travesser.