Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pony Bravo (797964) - Rumonso Team (988211) » 572500458: T50/J5/IV

Liga 572500458 Información oficial sobre el partido 572500458 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IV.63 (3486)

Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 2 - 0 Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido
Unknown Player (33') 1 - 0
Unknown Player (34') 2 - 0
Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 2 - 0 Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 2 - 1 Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pony Bravo

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lucas José Mestre, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pony se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.
  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Pony Marco Donoso va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ekke Wiksten va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sameer Bin Abdul Al-Suwaidi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Marco Donoso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pony.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local 董 (Tung) 睿友 (Ruiyou) per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ricardo Español va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Secondo Fumarola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Claerice Hupsel tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Escarabelladentes

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Antoon Ursem gairebé marca per a Escarabelladentes al minut 65 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.