Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC PCC (800522) - Xisco Team (1599166) » 572499224: T50/J5/IV

Liga 572499224 Información oficial sobre el partido 572499224 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / IV.41 (3464)

Yetonia Alineación oficial del equipo 'Yetonia' en el partido 0 - 3 xisco team Alineación oficial del equipo 'xisco team' en el partido
0 - 1 Unknown Player (3')
0 - 2 Unknown Player (18')
0 - 3 Unknown Player (23')
Yetonia Alineación oficial del equipo 'Yetonia' en el partido 0 - 3 xisco team Alineación oficial del equipo 'xisco team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yetonia Alineación oficial del equipo 'Yetonia' en el partido 2 - 1 xisco team Alineación oficial del equipo 'xisco team' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yetonia

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Fausto Gimenez Adaní va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Fausto Gimenez Adaní va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 33 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Claudio Fabián Montero de Yetonia va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

xisco team

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del xisco. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Paco Arellano va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Raúl Vergara Giles va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Selatse Intxaustiena la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de xisco. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Selatse Intxaustiena xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Peñalver va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Rubén Romero Román va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Elvis Kleijn va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Raúl Vergara Giles. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Constantino Plasencia de xisco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.