Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andalucía Federal CF (992219) - Gran RETROSKI (777383) » 568480153: T49/R4

Copa 568480153 Información oficial sobre el partido 568480153 en Hattrick

09.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 4

Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido 5 - 1 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido 2 - 2 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
Tiene bastante suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andalucía Federal CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Magnus Nolting de Andalucía va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Corria el minut 56 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pietro Scognamiglio, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Andalucía pel centre va donar un gran resultat: el gol de Muhammad El-Faisal va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Václav Lněnička sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Magnus Nolting que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Andalucía va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Muhammad El-Faisal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Andalucía per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Václav Lněnička va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Pietro Scognamiglio quasi marca en una jugada assajada de córner que Victor Debailleul havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Andalucía va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Pietro Scognamiglio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83 de partit, el jugador Victor Debailleul de Andalucía es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Gran RETROSKI

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador de RETROSKI José Alfonso Parada va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 23 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kelmen Goikoolea va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Kelmen Goikoolea va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Zsolt Stoll.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kelmen Goikoolea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gheorghe Bejinariu de RETROSKI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.