Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fcviedma (1367308) - alhambra f.c (797689) » 568288941: T49/R3

Copa 568288941 Información oficial sobre el partido 568288941 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

F.C.TemplarIs Alineación oficial del equipo 'F.C.TemplarIs' en el partido 1 - 3 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.TemplarIs Alineación oficial del equipo 'F.C.TemplarIs' en el partido 1 - 5 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.TemplarIs

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Toni Aubí entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.TemplarIs, un peu providencial d'en Māris Saproņenko va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Alberto de la Hoz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.TemplarIs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

alhambra f.c

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): alhambra va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 24, quan Witold Trojnacki, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Witold Trojnacki de alhambra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marius Toma va augmentar l'avantatge de alhambra a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Horst-Dieter Grimeisen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en İskender Hasbi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yehoshua Snitkovsky que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): alhambra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Yehoshua Snitkovsky des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): alhambra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Taavi Pahajoki va quedar-se sol davant el porter Pedro Ercilla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yehoshua Snitkovsky va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.