Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - nambrocas (1460624) » 559029606: T49/J11/X

Liga 559029606 Información oficial sobre el partido 559029606 en Hattrick

30.04.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / X.2519 (170846)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 4 - 0 nambrocas Alineación oficial del equipo 'nambrocas' en el partido
Luis Rueda (3') 1 - 0
Roberto Carlos Maura (52') 2 - 0
Josep Vicenç Riera (81') 3 - 0
Zaccaria Barabucci (88') 4 - 0
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 4 - 0 nambrocas Alineación oficial del equipo 'nambrocas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 1 nambrocas Alineación oficial del equipo 'nambrocas' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): U.D. va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Luis Rueda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): David Lacalle Moreno va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roberto Carlos Maura, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del U.D. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Vicenç Riera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): U.D. va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Theodor Plopeanu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Zaccaria Barabucci que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Lacalle Moreno per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andreu Barceló va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.D. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zaccaria Barabucci, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Roberto Carlos Maura gairebé va marcar per a U.D. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Theodor Plopeanu de U.D. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Raúl Martos va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): En Hugo Alvarez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Iván Mota que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

nambrocas

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Alberto Moscoso de nambrocas no va ser gol per ben poc.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Després de 55 minuts, Jorge Cantonal va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Raúl Martos el va poder desviar a córner.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Joan Anton Molla va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Raúl Martos no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Manex Arbelena de nambrocas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manex Arbelena es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Andreu Barceló de nambrocas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.