Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Sobraos (1366425) - Fornieles F.C (1592950) » 558656949: T49/J1/VII

Liga 558656949 Información oficial sobre el partido 558656949 en Hattrick

20.02.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VII.985 (39021)

U.D.Charraco Alineación oficial del equipo 'U.D.Charraco' en el partido 3 - 4 Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido
Danny Rømer (8') 1 - 0
Pietro Antonio Cascone (17') 2 - 0
2 - 1 Antonín Žemlička (24')
2 - 2 Ben Vermeylen (53')
Mathis Nysveen (74') 3 - 2
3 - 3 Antonín Žemlička (84')
3 - 4 Martín Espinar (87')
U.D.Charraco Alineación oficial del equipo 'U.D.Charraco' en el partido 3 - 4 Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
U.D.Charraco Alineación oficial del equipo 'U.D.Charraco' en el partido 1 - 7 Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Charraco

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de U.D.Charraco va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Danny Rømer, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del U.D.Charraco va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pietro Antonio Cascone, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): U.D.Charraco va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 74 Mathis Nysveen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vítězslav Dolníček que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Niklas Eden després que el jugador de U.D.Charraco li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luka Laleta de U.D.Charraco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Vítězslav Dolníček va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Fornieles F.C

Goles Goles

  • 154 Minuto 24 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Antonín Žemlička. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Als 53 minuts de partit, Ben Vermeylen de Egarenses va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Antonín Žemlička que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): En Martín Espinar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 87 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Lars Hessen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Przemysław Adamczewski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hipolito Guaro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mac Randolph va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Martín Espinar.