Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LuciferThorS (435139) - BRAGAS SUCIAS F.C (1433263) » 558655391: T49/J6/VII

Liga 558655391 Información oficial sobre el partido 558655391 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.957 (38993)

NewHouse Pilotapeu Alineación oficial del equipo 'NewHouse Pilotapeu' en el partido 2 - 5 Ertoris FC Alineación oficial del equipo 'Ertoris FC' en el partido
Henning Kleus (5') 1 - 0
1 - 1 Loan Charrier (14')
1 - 2 Loan Charrier (33')
1 - 3 Loan Charrier (35')
Henning Kleus (74') 2 - 3
2 - 4 Harry Hornemann (80')
2 - 5 Loan Charrier (83')
NewHouse Pilotapeu Alineación oficial del equipo 'NewHouse Pilotapeu' en el partido 2 - 5 Ertoris FC Alineación oficial del equipo 'Ertoris FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NewHouse Pilotapeu Alineación oficial del equipo 'NewHouse Pilotapeu' en el partido 2 - 0 Ertoris FC Alineación oficial del equipo 'Ertoris FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NewHouse Pilotapeu

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tycho Westerveld va treure un córner llarg cap al segon pal que en Henning Kleus, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 74, en Javier Mainez del Pilotapeu va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Henning Kleus que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Arne Abrahams, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Javier Mainez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pilotapeu Henning Kleus quasi marca al minut 25 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Izer Elizaberria l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Pilotapeu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Annunziato Tranchese va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Tycho Westerveld va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Javier Mainez de Pilotapeu va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vicent Lluís Barrot hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Ertoris FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El contraatac de Ertoris va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Loan Charrier va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, Loan Charrier va superar per velocitat Annunziato Tranchese per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Loan Charrier de Ertoris va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ertoris van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Harry Hornemann.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Ertoris va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Loan Charrier va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Harry Hornemann ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Loan Charrier el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, 谢 (Xie) 秉荣 (Bingrong) de Ertoris va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tamas van Nieuwkoop de Ertoris es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Loan Charrier, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.