Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seynu FC (1420040) - andyy (118342) » 558646351: T49/J13/VII

Liga 558646351 Información oficial sobre el partido 558646351 en Hattrick

14.05.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VII.795 (38831)

Kasi bo Alineación oficial del equipo 'Kasi bo' en el partido 0 - 2 Deportivo Jedi Alineación oficial del equipo 'Deportivo Jedi' en el partido
0 - 1 Renaud Chauvel (67')
0 - 2 Aki-Matti Masalin (78')
Kasi bo Alineación oficial del equipo 'Kasi bo' en el partido 0 - 2 Deportivo Jedi Alineación oficial del equipo 'Deportivo Jedi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kasi bo Alineación oficial del equipo 'Kasi bo' en el partido 2 - 0 Deportivo Jedi Alineación oficial del equipo 'Deportivo Jedi' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kasi bo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Michel Jacquemond del Kasi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Otto Mundy va entorpir al marcador d'en Michel Jacquemond per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Charlie McGill-Stout va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kasi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Deportivo Jedi

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Deportivo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Renaud Chauvel.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de Deportivo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aki-Matti Masalin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 21, però 赖 (Lai) 廉智 (Lianzhi) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Duilio Valmoggia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Valentin Izofatov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Deportivo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 75 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Aki-Matti Masalin no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Valère Thoma va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando García de Eulate de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gelindo Ciuffetelli de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.