Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SCORPIONXOR (1582325) - Aleceia (314648) » 558637679: T49/J2/VII

Liga 558637679 Información oficial sobre el partido 558637679 en Hattrick

27.02.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VII.641 (38677)

El roblecito Alineación oficial del equipo 'El roblecito' en el partido 3 - 1 Perin United Alineación oficial del equipo 'Perin United' en el partido
0 - 1 Radu-Marius Tuchiluş (37')
Vicente Candiani (38') 1 - 1
Rafael Valino (80') 2 - 1
Vittorio Arrigoni (89') 3 - 1
El roblecito Alineación oficial del equipo 'El roblecito' en el partido 3 - 1 Perin United Alineación oficial del equipo 'Perin United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El roblecito Alineación oficial del equipo 'El roblecito' en el partido 4 - 0 Perin United Alineación oficial del equipo 'Perin United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El roblecito

Goles Goles

  • 110 Minuto 38 (Gol de falta): Vicente Candiani va aconseguir l'empat per a roblecito mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el roblecito va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Valino, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, roblecito va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vittorio Arrigoni, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vittorio Arrigoni va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Rubén Corao va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de roblecito a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vittorio Arrigoni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Niguel Cusagages per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rubén Corao va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giorgio D'Alberto de roblecito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Marc Ciscar de roblecito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Perin United

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Radu-Marius Tuchiluş que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Andrei Ciortescu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Amancio Carnota va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Sergio Morante de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei Ciortescu.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Jesús Foica va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.