Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alguaire CF (1332920) - C.C.D Cerceda (124674) » 558618174: T49/J12/VII

Liga 558618174 Información oficial sobre el partido 558618174 en Hattrick

07.05.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VII.292 (38328)

formidables Alineación oficial del equipo 'formidables' en el partido 2 - 2 Makinilla F.C Alineación oficial del equipo 'Makinilla F.C' en el partido
Joan Miquel Tudurí (29') 1 - 0
1 - 1 Víctor Napoleón (33')
Silvio Pardo Melón (82') 2 - 1
2 - 2 Taha Baali (87')
formidables Alineación oficial del equipo 'formidables' en el partido 2 - 2 Makinilla F.C Alineación oficial del equipo 'Makinilla F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
formidables Alineación oficial del equipo 'formidables' en el partido 3 - 1 Makinilla F.C Alineación oficial del equipo 'Makinilla F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,4 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

formidables

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 29 en Pedro Gorriti va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Joan Miquel Tudurí podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): formidables s'avançava al marcador al minut 82, després d'un rebot que va caçar en Silvio Pardo Melón per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Casals va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Antonio Lequerica va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): formidables va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Vergara va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Lequerica.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): formidables va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Anton Aşchilean va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En David Deyna del formidables ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Albert Casals gairebé va marcar per a formidables des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Puchades de formidables es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Després de 22 minuts jugats, Bencomo Echeondo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Silvio Pardo Melón.

Makinilla F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Víctor Napoleón marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Makinilla. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Taha Baali xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Crespo San Francisco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gilberto Navarro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Napoleón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Maruny Pérez Mazo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maruny Pérez Mazo de Makinilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Taha Baali.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Estebo de Espadanedo ocupà el lloc d'en Víctor Napoleón al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Makinilla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.