Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vicio (1583776) - luca antollini (1588990) » 558608746: T49/J6/VII

Liga 558608746 Información oficial sobre el partido 558608746 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.124 (38160)

Real Sporting Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Gijón' en el partido 0 - 5 luca antollini Alineación oficial del equipo 'luca antollini' en el partido
0 - 1 Luis Carlos Tobalina (29')
0 - 2 Luis Carlos Tobalina (31')
0 - 3 Manolo Bastardas (54')
0 - 4 Artemi Mendia (69')
0 - 5 Ralph Fürstner (76')
Real Sporting Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Gijón' en el partido 0 - 5 luca antollini Alineación oficial del equipo 'luca antollini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Sporting Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Gijón' en el partido 0 - 8 luca antollini Alineación oficial del equipo 'luca antollini' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting Gijón

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Iván Maltés va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Oiz Barrutiera de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Remigi Artigues, en lloc de córrer, relliscava.

luca antollini

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Luis Carlos Tobalina donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Albert Martí va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Luis Carlos Tobalina la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manolo Bastardas va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Artemi Mendia va augmentar l'avantatge de antollini a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ralph Fürstner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ynze Weistra al minut 12 semblava entrar, però Pep Pradell va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Pep Pradell, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rajko Zaveršnik no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): antollini quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Aarne Känninen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Pep Pradell va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Artemi Mendia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el antollini va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ynze Weistra s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Carlos Tobalina de antollini va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Serafim Alves Morais no era cap impediment.