Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ried FC (491807) - Real Padrenda C.F (1461987) » 558602311: T49/J7/VII

Liga 558602311 Información oficial sobre el partido 558602311 en Hattrick

02.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VII.9 (38045)

Ried FC Alineación oficial del equipo 'Ried FC' en el partido 3 - 0 Real Tiburon Alineación oficial del equipo 'Real Tiburon' en el partido
Apolinario Vigo (21') 1 - 0
Apolinario Vigo (66') 2 - 0
Jon Andreasson (68') 3 - 0
Ried FC Alineación oficial del equipo 'Ried FC' en el partido 3 - 0 Real Tiburon Alineación oficial del equipo 'Real Tiburon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ried FC Alineación oficial del equipo 'Ried FC' en el partido 3 - 1 Real Tiburon Alineación oficial del equipo 'Real Tiburon' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ried FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Ried va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Apolinario Vigo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Apolinario Vigo es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del Ried va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jon Andreasson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Ried per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Michael Noppel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ried va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rayco Simón Abril, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ried sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eduardo Pérez Mínguez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Tejerías de Ried va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel Llaó.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Ried va fer una substitució al minut 23. Gabriel Luján va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mauro Dorriols.

Real Tiburon

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tiburon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramón Pelayo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 289 Minuto 68 (Ocasión evento especial): Stavros Katanias va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 68, però no s'esperava que en Apolinario Vigo, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Tiburon va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Carlos Gells no va poder controlar.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Toni Valenzuela Hita ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kamal Chab de Tiburon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Valenzuela Hita es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Abner Ucieda ocupà el lloc d'en Ola Granheim al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Tiburon quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.