Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Astur (1578314) - Sevilla FCc (120236) » 558602129: T49/J4/VII

Liga 558602129 Información oficial sobre el partido 558602129 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.6 (38042)

vendrell veracruz Alineación oficial del equipo 'vendrell veracruz' en el partido 0 - 3 Racing de Braavos Alineación oficial del equipo 'Racing de Braavos' en el partido
0 - 1 Demis Pirovolikos (4')
0 - 2 József Andrási (8')
0 - 3 Armando Hijar (48')
vendrell veracruz Alineación oficial del equipo 'vendrell veracruz' en el partido 0 - 3 Racing de Braavos Alineación oficial del equipo 'Racing de Braavos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vendrell veracruz Alineación oficial del equipo 'vendrell veracruz' en el partido 1 - 2 Racing de Braavos Alineación oficial del equipo 'Racing de Braavos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vendrell veracruz

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de vendrell, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Aureliano Sediel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Alberto Carasa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de vendrell es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Fernando Dazne, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Racing de Braavos

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Braavos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Demis Pirovolikos.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En József Andrási va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Demis Pirovolikos va treure un córner llarg cap al segon pal que en Armando Hijar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dalmacio Gortaire ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 24 per Demis Pirovolikos va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Ignacio Fontanellas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Carasa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Maciej Matera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Braavos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Maciej Matera de Braavos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Demis Pirovolikos de Braavos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.