Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los del TDAH (1455047) - hypercover fc (1459599) » 558592735: T49/J7/VI

Liga 558592735 Información oficial sobre el partido 558592735 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.862 (15180)

Los Rivaldos Alineación oficial del equipo 'Los Rivaldos' en el partido 6 - 0 mejorado cazorla Alineación oficial del equipo 'mejorado cazorla' en el partido
Gennady Lyashok (33') 1 - 0
Raúl Santamaría (34') 2 - 0
Alexis Caron (35') 3 - 0
Stanislav Mušinský (37') 4 - 0
Raúl Santamaría (38') 5 - 0
Marcos Rebolledo (52') 6 - 0
Los Rivaldos Alineación oficial del equipo 'Los Rivaldos' en el partido 6 - 0 mejorado cazorla Alineación oficial del equipo 'mejorado cazorla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Rivaldos Alineación oficial del equipo 'Los Rivaldos' en el partido 6 - 0 mejorado cazorla Alineación oficial del equipo 'mejorado cazorla' en el partido
Tiene un resultado normal 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rivaldos

Goles Goles

  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Rivaldos va aconseguir el 2 - 0 quan Raúl Santamaría va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Rivaldos va augmentar la diferència quan Alexis Caron no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Rivaldos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stanislav Mušinský des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Rivaldos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Santamaría, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Rivaldos va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marcos Rebolledo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Rivaldos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gennady Lyashok, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Rivaldos ho intentava per la dreta per mitjà de Alexis Caron, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Àlex Pont va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexis Caron de Rivaldos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

mejorado cazorla

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 33 minuts Andy Fallon es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Gennady Lyashok que d'un gran xut va marcar per a Rivaldos el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de mejorado va anar a parar a la dreta de l'atac on en Costante Spigarolo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Costante Spigarolo de mejorado va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David Dunbar que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damian Reighart de mejorado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Al minut 2, Klas Basse de mejorado es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.