Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Republic Tecktonik F.C. (1433502) - Unicornia Orgullosa (1420262) » 558574255: T49/J7/VI

Liga 558574255 Información oficial sobre el partido 558574255 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.532 (14850)

Republic Tecktonik F.C. Alineación oficial del equipo 'Republic Tecktonik F.C.' en el partido 1 - 2 Real Zaragoza female Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza female' en el partido
0 - 1 Pedro Carlos Barros Lopes (23')
0 - 2 Andreas Virula (32')
Julio Pérez (85') 1 - 2
Republic Tecktonik F.C. Alineación oficial del equipo 'Republic Tecktonik F.C.' en el partido 1 - 2 Real Zaragoza female Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza female' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Republic Tecktonik F.C. Alineación oficial del equipo 'Republic Tecktonik F.C.' en el partido 3 - 3 Real Zaragoza female Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza female' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Republic Tecktonik F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Tecktonik va reduir el marcador al minut 85 a 1 - 2 quan Julio Pérez va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Tecktonik va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Filip Staszel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Tecktonik va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Filip Staszel va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Patryk Zły va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Patryk Zły i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Tecktonik, però el xut de Jarosław Ciećwierz va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vojtěch Laub de Tecktonik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stepan Bondarovich de Tecktonik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Zaragoza female

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Pedro Carlos Barros Lopes va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 0 - 1 per a Zaragoza.
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Zaragoza sempre confia amb les genialitats d'en Andreas Virula; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Pedro Carlos Barros Lopes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zaragoza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ciprian Năftănăilă, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Borys Koseła.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Borys Koseła va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Xisco Vilar va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.