Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arealonga S.A.D. (1415800) - Pilotos del espacio (311765) » 558561038: T49/J7/VI

Liga 558561038 Información oficial sobre el partido 558561038 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.296 (14614)

Hosselheim's Alineación oficial del equipo 'Hosselheim's' en el partido 2 - 4 Pilotos del espacio Alineación oficial del equipo 'Pilotos del espacio' en el partido
Tim Adolfsson (2') 1 - 0
1 - 1 Łukasz Chomczyk (21')
1 - 2 Jagoba Iturriaga (40')
1 - 3 Jagoba Iturriaga (49')
Florian Distelberg (60') 2 - 3
2 - 4 Gorka Umendi (72')
Hosselheim's Alineación oficial del equipo 'Hosselheim's' en el partido 2 - 4 Pilotos del espacio Alineación oficial del equipo 'Pilotos del espacio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hosselheim's Alineación oficial del equipo 'Hosselheim's' en el partido 2 - 1 Pilotos del espacio Alineación oficial del equipo 'Pilotos del espacio' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hosselheim's

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Tim Adolfsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hosselheims.
  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Hosselheims per la dreta va donar com a resultat un gol de Florian Distelberg al minut 60 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mario 'Pichichi' Balotelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Hosselheims va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 李 (Li) 才海 (Caihai) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arthur Pincon.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pilotos. La jugada d'estratègia del Hosselheims per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cristiano Ronaldo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Pilotos del espacio

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el Pilotos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Łukasz Chomczyk, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jagoba Iturriaga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pilotos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jagoba Iturriaga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gorka Umendi de Pilotos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Gorka Umendi va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gorka Umendi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Pilotos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gorka Umendi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.