Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Souncros (775993) - Asturias Balompié (1368701) » 558549684: T49/J12/VI

Liga 558549684 Información oficial sobre el partido 558549684 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.93 (14411)

Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 2 - 1 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
0 - 1 Roman Patora (2')
Paco Mosqueda (57') 1 - 1
Štefan Kučík (77') 2 - 1
Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 2 - 1 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido 2 - 0 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Souncros

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Passat el minut 57 de joc, Paco Mosqueda facilitava les coses al Souncros amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Corria el minut 77, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Souncros s'avançava en el marcador després que en Štefan Kučík xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eriberto Gaitán hauria d'haver estat gol al minut 12 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Souncros enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 el Souncros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Piotr Bergmann no va estar gens encertat.
  • 224 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 62, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Štefan Kučík sempre els tira per la dreta i en Alfonso Prados, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eriberto Gaitán de Souncros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): Després de 55 minuts jugats, Thommy Van Den Herreweghe es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Daniel Torres.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eriberto Gaitán ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Asturias Balompié

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Boris Kolarov va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roman Patora, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el Asturias va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Manuel Vicioso va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Asturias es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Garbijo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava César Alves al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Boris Kolarov no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.