Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Farola Pucela (794723) - valve (314454) » 558549611: T49/J6/VI

Liga 558549611 Información oficial sobre el partido 558549611 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VI.92 (14410)

La Farola Pucela Alineación oficial del equipo 'La Farola Pucela' en el partido 1 - 3 Ballantines Football Alineación oficial del equipo 'Ballantines Football' en el partido
0 - 1 Enrique Méndez (37')
Gonzalo Sánchez Lozano (38') 1 - 1
1 - 2 Remigio Tarazona (39')
1 - 3 Danijel Markanović (61')
La Farola Pucela Alineación oficial del equipo 'La Farola Pucela' en el partido 1 - 3 Ballantines Football Alineación oficial del equipo 'Ballantines Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Farola Pucela Alineación oficial del equipo 'La Farola Pucela' en el partido 0 - 4 Ballantines Football Alineación oficial del equipo 'Ballantines Football' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Farola Pucela

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gonzalo Sánchez Lozano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Farola empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al 62, Filemón Casaio hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Luis Paredes. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Torralva de Farola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68 de partit, José Torralva de Farola va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Ballantines Football

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Enrique Méndez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Remigio Tarazona va posar els visitants Ballantines per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Ballantines va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Danijel Markanović, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Santiago Eguarás que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ballantines van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mateo Guerreiro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Daniel Năstase no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Taieb Hamila.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Semblava que Asger Lundager s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 66 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Taieb Hamila no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Santiago Eguarás, que no va rendir al seu nivell habitual.