Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Granada (1416572) - Athletic de Valencia (1332036) » 558546494: T49/J12/VI

Liga 558546494 Información oficial sobre el partido 558546494 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.36 (14354)

PoL Football Alineación oficial del equipo 'PoL Football' en el partido 0 - 0 Atletico Salesiano Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Atletico Salesiano Alcoyano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PoL Football Alineación oficial del equipo 'PoL Football' en el partido 2 - 0 Atletico Salesiano Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Atletico Salesiano Alcoyano' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PoL Football

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abel Romerales va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Antonio Russo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PoLFC.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francesco Zizzoli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Matias Nuora del PoLFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): PoLFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Matias Nuora va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a PoLFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matias Nuora, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Manolo Sacristán Roy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Matias Nuora de PoLFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Amaro Brandeiro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Atletico Salesiano Alcoyano

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ángel Jares va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Salesiano van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Villariños va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Gonzalo Casas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Salesiano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 89, el Salesiano estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Carlos Villariños va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.