Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legio IX F.C. (1436387) - san pedro y san pablo (798705) » 558534613: T49/J9/V

Liga 558534613 Información oficial sobre el partido 558534613 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / V.80 (5593)

Tubulares de Son Vit Alineación oficial del equipo 'Tubulares de Son Vit' en el partido 1 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
Fabio Fruet (51') 1 - 0
1 - 1 Luis Lemos (64')
1 - 2 Luis Mari Talaya (83')
Tubulares de Son Vit Alineación oficial del equipo 'Tubulares de Son Vit' en el partido 1 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tubulares de Son Vit Alineación oficial del equipo 'Tubulares de Son Vit' en el partido 2 - 4 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tubulares de Son Vit

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 51 gràcies a la jugada de Fabio Fruet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Tubulares va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eric Elijzen en un 1 contra 1 amb el porter Eulalio Callar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Tubulares va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Constantin Galoş ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Eric Elijzen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tubulares.

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Luis Lemos va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luis Mari Talaya va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Emiliano Peña va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pedro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Macías, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Abel García-Gallego va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jorge Daniel Di Meola, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.