Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kurabu Supotsuka Nakkan (489239) - Son Rapinya (1596538) » 558531547: T49/J13/V

Liga 558531547 Información oficial sobre el partido 558531547 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / V.25 (5538)

Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido 4 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Jaume Mentuy (23') 1 - 0
Werner-Juergen Scheerer (67') 2 - 0
Werner-Juergen Scheerer (84') 3 - 0
Jyrki Alavuotunki (85') 4 - 0
Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido 4 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido 2 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Tiene suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kurabu Supotsuka Nakkan

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Jaume Mentuy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Supotsuka es posava per davant!
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Supotsuka va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Werner-Juergen Scheerer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Werner-Juergen Scheerer de Supotsuka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Supotsuka va augmentar la diferència quan Jyrki Alavuotunki no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Steve Flood del Supotsuka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jaume Mentuy va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Steve Flood va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaume Mentuy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Fornari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Jyrki Alavuotunki ocupà el lloc d'en Jaume Mentuy al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Supotsuka quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 093 Minuto 66 (Lesión (no subst.)): Al minut 66, Steve Flood va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Supotsuka no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): En Pierre Montilla va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Son Rapinya

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rapinya sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adolfo Balbás Fernández, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Rapinya va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de David Nieto va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rapinya va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Robin Mikalsen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dónal Kiernan de Rapinya es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Bjarnólfur Magnússon de Rapinya va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Orhun Rabi va entrar en el seu lloc.