Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patukitos (1433137) - F.C Supersalidos (1455738) » 558531380: T49/J13/V

Liga 558531380 Información oficial sobre el partido 558531380 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / V.22 (5535)

Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 1 - 2 25 nudos Alineación oficial del equipo '25 nudos' en el partido
Antonio Mosquera (18') 1 - 0
1 - 1 Ramón Labrue Oneray (20')
1 - 2 Héctor Guerrero (28')
Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 1 - 2 25 nudos Alineación oficial del equipo '25 nudos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 1 - 1 25 nudos Alineación oficial del equipo '25 nudos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,8 % 29,8 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patukitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Antonio Mosquera, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Luis 'Llaverito' Comallonga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Patukitos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio Mosquera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miguel Luis 'Llaverito' Comallonga va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el Patukitos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Antonio Mosquera no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Manolo Ballesteros de Patukitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Vyacheslav Kaliberda va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): El jugador de Patukitos Benjamin Lubjuhn va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Felipe Navarro va entrar en el seu lloc.

25 nudos

Goles Goles

  • 164 Minuto 20 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 20 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de nudos. Ramón Labrue Oneray el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Dani Almoyner sempre és una garantia. Al minut 28, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Héctor Guerrero marcar el 1 - 2 per al nudos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de nudos, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Gabriel Di Bartolo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Héctor Guerrero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. nudos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Héctor Guerrero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Felipe Navarro, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dani Almoyner de nudos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Maire de nudos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Adrian Cotea es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.