Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOHU TEAM (1416913) - Rapid Espimorado (990032) » 558530001: T49/J3/IV

Liga 558530001 Información oficial sobre el partido 558530001 en Hattrick

05.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / IV.62 (3485)

O JOGO BONITO F.C. Alineación oficial del equipo 'O JOGO BONITO F.C.' en el partido 3 - 1 Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Sa Torre' en el partido
0 - 1 Cristóbal Villamuera (27')
Arnaud Fillion (33') 1 - 1
Falco Diergardt (68') 2 - 1
Arnaud Fillion (73') 3 - 1
O JOGO BONITO F.C. Alineación oficial del equipo 'O JOGO BONITO F.C.' en el partido 3 - 1 Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Sa Torre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
O JOGO BONITO F.C. Alineación oficial del equipo 'O JOGO BONITO F.C.' en el partido 4 - 0 Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Sa Torre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O JOGO BONITO F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del BONITO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Arnaud Fillion que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alberto Barros sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Falco Diergardt que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Arnaud Fillion! Un inimaginable dribbling sobre Hiru Bustintzainguntzaga va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 1 per a BONITO.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BONITO va ser a punt de marcar al minut 15, quan el seu jugador Ramtin Farahvash va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): BONITO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Arnaud Fillion va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Rudie van de Worp del BONITO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Arnaud Fillion va marxar de Iván Canela en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de BONITO van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Arnaud Fillion va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BONITO.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Falco Diergardt gairebé va marcar per a BONITO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Filomonio de la Maza al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rudie van de Worp va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Sa Torre

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Cristóbal Villamuera va posar els visitants Torre per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Calán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.