Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bando a (1365338) - pipot (48620) » 558529953: T49/J6/IV

Liga 558529953 Información oficial sobre el partido 558529953 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IV.61 (3484)

Txuri urdin Alineación oficial del equipo 'Txuri urdin' en el partido 0 - 5 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
0 - 1 Diego Héctor Messi (42')
0 - 2 Javier Nofre (43')
0 - 3 Diego Héctor Messi (66')
0 - 4 Diego Héctor Messi (77')
0 - 5 Teo Pajón (83')
Txuri urdin Alineación oficial del equipo 'Txuri urdin' en el partido 0 - 5 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txuri urdin Alineación oficial del equipo 'Txuri urdin' en el partido 0 - 2 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuri urdin

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Txuri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Johan Thomasson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Txuri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alin Dragomir, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johan Thomasson de Txuri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en August Einiö s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

pipot

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jaime Poveda sempre és una garantia. Al minut 42, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Diego Héctor Messi marcar el 0 - 1 per al pipot.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, pipot va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Nofre.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, pipot va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Diego Héctor Messi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Diego Héctor Messi! Un inimaginable dribbling sobre Halil Şener Gedikbay va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 4 per a pipot.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pipot va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Teo Pajón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Pablo Almendras va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pipot es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.