Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEWELLSDAN F.C. (1436524) - Campoyanos Unidos (1588393) » 558529893: T49/J5/IV

Liga 558529893 Información oficial sobre el partido 558529893 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / IV.60 (3483)

NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 5 - 2 Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido
Miguel Echeberz (10') 1 - 0
1 - 1 Fermí Miserachs (15')
Mauro Iduarte (29') 2 - 1
Alain Gorostiaga (55') 3 - 1
3 - 2 Lucas Xixona (63')
Alain Gorostiaga (66') 4 - 2
Rafael Iros (67') 5 - 2
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 5 - 2 Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 8 - 1 Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWELLSDAN F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del NEWELLSDAN va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Echeberz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Mauro Iduarte, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NEWELLSDAN a 3 - 1. Alain Gorostiaga va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de NEWELLSDAN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alain Gorostiaga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Iros es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de NEWELLSDAN a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rafael Iros va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Alain Gorostiaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Carrillo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de NEWELLSDAN la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Vilaplana de NEWELLSDAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pol Crespí de NEWELLSDAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo 'El Muro' Elguezua de NEWELLSDAN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Campoyanos Unidos

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Fermí Miserachs de Campoyanos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, Lucas Xixona va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Campoyanos en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 54, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pablo Antonio 'el Gato' Cuadros va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fidel Armero des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fedro Cotarelo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Fidel Armero es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): En Lucas Xixona va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.