Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Petetes (493332) - V/A (1335758) » 558529755: T49/J13/IV

Liga 558529755 Información oficial sobre el partido 558529755 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / IV.57 (3480)

Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 0 - 3 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
0 - 1 Maurizio Misiti (26')
0 - 2 Rubén Casa (77')
0 - 3 Maurizio Misiti (82')
Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 0 - 3 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 1 - 2 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Petetes

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En David Citjo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Sporting va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Citjo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Leo Jakšić va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldert Rog de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): En Manuel Serrano va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

V/A

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Maurizio Misiti va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Rubén Casa de V/A va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Maurizio Misiti des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Daniel Fernández al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ivan Godeanu va entorpir al marcador d'en Daniel Bellés per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, el V/A va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Daniel Bellés s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de V/A va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Fernández, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Fortunato Fortis va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.