Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LLSA (122282) - RSD Borraxuzos (1368705) » 558529691: T49/J11/IV

Liga 558529691 Información oficial sobre el partido 558529691 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IV.56 (3479)

LLSA Alineación oficial del equipo 'LLSA' en el partido 2 - 0 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
Dimitrije Paunić (19') 1 - 0
Adán Llaupe (70') 2 - 0
LLSA Alineación oficial del equipo 'LLSA' en el partido 2 - 0 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LLSA Alineación oficial del equipo 'LLSA' en el partido 5 - 1 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLSA

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LLSA contenien la respiració mentre en Dimitrije Paunić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ottaviano Chiriatti va treure un córner llarg cap al segon pal que en Adán Llaupe, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Adán Llaupe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mansour Al-Ouais va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Salvatore Maiellaro gairebé va marcar per a LLSA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bardia Bolouri de LLSA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Geo Parapancea de LLSA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pier Giovanni Guttuso va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

RSD Borraxuzos

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gorgis Gilyana quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Imam Al-Hasan quasi aconsegueix empatar per Borraxuzos al minut 54, però Dolbert Edelman va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LLSA. La jugada d'estratègia del Borraxuzos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Egill Vígmundsson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Egill Vígmundsson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Yazid Khalaf va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Robert Isegawa.