Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DJ vs. Silvi (123574) - Los amantes de mss barbara (487240) » 558529637: T49/J11/IV

Liga 558529637 Información oficial sobre el partido 558529637 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IV.55 (3478)

DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido 2 - 1 Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido
Manolo Dach (14') 1 - 0
1 - 1 Miguel Coll (23')
Eppo Schaart (74') 2 - 1
DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido 2 - 1 Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DJ vs. Silvi Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi' en el partido 3 - 1 Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJ vs. Silvi

Goles Goles

  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 14 una excel·lent centrada de Marek Jasiński va arribar a Manolo Dach, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eppo Schaart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DJ se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): DJ va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Marek Jasiński va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Manolo Dach gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Cabrero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Billy Capotosti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DJ.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Renato Entrade va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Renato Entrade de DJ es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Manolo Dach va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Dark Vader C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marius Gueguen arribés a peus de Miguel Coll, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vader el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vader, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Alexandru Bosie va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Román Girondo de Vader va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.