Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los amantes de mss barbara (487240) - CD Sidra Pa Todos (1431888) » 558529610: T49/J5/IV

Liga 558529610 Información oficial sobre el partido 558529610 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / IV.55 (3478)

Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido 3 - 0 CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido
Roberto Giaccone (23') 1 - 0
Armin Milinovič (55') 2 - 0
Miquel dels Sants 'Skywalker' Porcar (79') 3 - 0
Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido 3 - 0 CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido 5 - 0 CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido
Tiene mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Vader C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Roberto Giaccone, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vader es posava per davant!
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Marius Gueguen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Armin Milinovič va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 55.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Miquel dels Sants 'Skywalker' Porcar de Vader va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Armin Milinovič de Vader va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miquel dels Sants 'Skywalker' Porcar per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ismael Sáez Oliván va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Roberto Giaccone gairebé va marcar per a Vader des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Gueguen de Vader la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD Sidra Pa Todos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Sidra van sortir al contraatac al minut 38, però Rafael Uclés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sidra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Torroba, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fernando Espinar va entorpir al marcador d'en Vicente Idígoras per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ricardo Nieto quasi redueix la diferència al marcador al minut 74, però una gran estirada d'en Fernando Cabrero va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Felipe Romero Solís de Sidra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Felipe Romero Solís no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alejandro Piñel Ceballos.