Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starfire (436490) - Scorpions C.F (123358) » 558529591: T49/J13/IV

Liga 558529591 Información oficial sobre el partido 558529591 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / IV.54 (3477)

Brasatto F.C. Alineación oficial del equipo 'Brasatto F.C.' en el partido 2 - 1 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
Telmo Osca (79') 1 - 0
Krystian Tekieli (84') 2 - 0
2 - 1 Roman-Paul Stefanek (86')
Brasatto F.C. Alineación oficial del equipo 'Brasatto F.C.' en el partido 2 - 1 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brasatto F.C. Alineación oficial del equipo 'Brasatto F.C.' en el partido 4 - 0 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brasatto F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Brasatto contenien la respiració mentre en Telmo Osca s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Claude Duranteau va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Krystian Tekieli, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Krystian Tekieli del Brasatto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Francisco Abelló gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ismael Jimilio va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Krystian Tekieli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brasatto.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl García va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 83 podia haver acabat en gol, però Ismael Jimilio va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): En Raúl García va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El Scorpiones era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roman-Paul Stefanek va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Luis Roberto Rivero Beato quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Manuel Agarrado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scorpiones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José María Sanjuan va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Alberto Sánchez Cruz de Scorpiones va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José María Sanjuan va prendre el seu rol al minut 40.