Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Contubernio (799843) - Scorpions C.F (123358) » 558529573: T49/J8/IV

Liga 558529573 Información oficial sobre el partido 558529573 en Hattrick

09.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / IV.54 (3477)

El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 5 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
0 - 1 Juan Manuel Agarrado (4')
0 - 2 Luis Roberto Rivero Beato (7')
0 - 3 Alberto Sánchez Cruz (33')
0 - 4 Alberto Sánchez Cruz (55')
0 - 5 Jorge Vicente Ederra (59')
El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 5 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 2 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Contubernio

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Mario Campolmi després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Scorpiones Juan Manuel Agarrado, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Contubernio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Mario Campolmi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan Ramón Trueba des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Contubernio sortien al contraatac. La falta llançada per Carlo Lenzi va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Guaita de Contubernio es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Chawki Makhlouf va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luis Roberto Rivero Beato va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Scorpiones eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 33, Alberto Sánchez Cruz va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Alberto Sánchez Cruz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Contubernio. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Vicente Ederra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Scorpiones es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfredo Contreras va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Liam Gill va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de 苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 72 per 苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alfredo Contreras després que el jugador de Scorpiones li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.