Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scorpions C.F (123358) - El Contubernio (799843) » 558529566: T49/J7/IV

Liga 558529566 Información oficial sobre el partido 558529566 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / IV.54 (3477)

Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 3 - 2 El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido
José María Sanjuan (2') 1 - 0
1 - 1 Carles Guaita (29')
Juan Manuel Agarrado (55') 2 - 1
Alberto Sánchez Cruz (71') 3 - 1
3 - 2 Frank Sagwitz (82')
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 3 - 2 El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 2 - 0 El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Scorpiones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José María Sanjuan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Scorpiones prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Juan Manuel Agarrado va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Scorpiones a 3 - 1. Alberto Sánchez Cruz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 13 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 13 podia haver acabat en gol, però Liam Gill va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfredo Contreras va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En 苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Miquel Queral va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Luis Roberto Rivero Beato, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

El Contubernio

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Contubernio van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Carles Guaita va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 82 minuts, Frank Sagwitz va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Contubernio va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mario Campolmi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carles Guaita, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Contubernio sortien al contraatac. La falta llançada per Carlo Lenzi va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Contubernio, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Ramón Trueba va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.