Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Contubernio (799843) - Sporting Ceitil (437444) » 558529556: T49/J6/IV

Liga 558529556 Información oficial sobre el partido 558529556 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IV.54 (3477)

El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 5 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
0 - 1 Luke de Keirsmaker (27')
0 - 2 Paw Søndergaard (31')
0 - 3 Scott Noone (47')
0 - 4 Martin Stoltfus (64')
0 - 5 Scott Noone (77')
El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 5 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 2 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Contubernio

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Chawki Makhlouf arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Jacobo Salinas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 35 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Carles Guaita va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Contubernio van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Mario Tovar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Tovar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de Contubernio Chawki Makhlouf va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Tommi Palosaari va entrar en el seu lloc.

Athletic kikus

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luke de Keirsmaker va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paw Søndergaard, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Scott Noone va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Martin Stoltfus de Athletic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 77, en Miljan Jurković del Athletic va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Scott Noone que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Luke de Keirsmaker va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Martin Stoltfus, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niccolò Montrone de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.