Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scorpions C.F (123358) - Lunatics (309960) » 558529555: T49/J6/IV

Liga 558529555 Información oficial sobre el partido 558529555 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IV.54 (3477)

Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 2 - 0 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) (30') 1 - 0
Alfredo Contreras (44') 2 - 0
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 2 - 0 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 1 - 1 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador 苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) de Scorpiones, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Alfredo Contreras va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Manuel Agarrado va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Manuel Marín Gil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, 苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Aimar Bazter gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Marín Gil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 苏 (Su) 秉正 (Bingzheng) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 59 de partit, quan un jugador de Scorpiones, en Fernando Gaynna, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juan Manuel Agarrado ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fernando Gaynna va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Lunatics

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Dawid Kiszczak va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Louis Kingswell la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Lunatics havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Lunatics va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 57, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Dawid Kiszczak.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Lunatics van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Dawid Kiszczak des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Paulo Miguel Monteiro de Lunatics va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.