Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Contubernio (799843) - Lunatics (309960) » 558529551: T49/J4/IV

Liga 558529551 Información oficial sobre el partido 558529551 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.54 (3477)

El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 3 - 3 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
Mario Tovar (8') 1 - 0
Mario Tovar (38') 2 - 0
2 - 1 Ebbe Heyde (55')
2 - 2 Maxime Vincent (63')
2 - 3 Maxime Vincent (70')
Tommi Palosaari (72') 3 - 3
El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 3 - 3 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido 0 - 2 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Contubernio

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Mario Tovar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Mario Tovar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Contubernio van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Tommi Palosaari.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Roman Ziółkowski va entorpir al marcador d'en Carles Guaita per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Contubernio van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Frank Sagwitz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Trueba de Contubernio es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Carlo Lenzi de Contubernio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Lunatics

Goles Goles

  • 150 Minuto 55 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Lunatics sembla que dona bons resultats perquè al minut 55, Ebbe Heyde va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Maxime Vincent que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Maxime Vincent que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Lunatics.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 24, en un 1 contra 1 amb el porter, però Liam Gill va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Falko Eichmüller des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Ebbe Heyde, al minut 56 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Falko Eichmüller, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lunatics va quedar sense poder incrementar el seu marcador.