Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinos crack (435801) - Internacional de punin (1437235) » 558529530: T49/J13/IV

Liga 558529530 Información oficial sobre el partido 558529530 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / IV.53 (3476)

SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 2 - 2 Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido
Gerard Pallisera (9') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Forner (22')
1 - 2 Marc Ganga (64')
Constantin Brasse (75') 2 - 2
SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 2 - 2 Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 2 - 0 Escoria Portuaria Alineación oficial del equipo 'Escoria Portuaria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SinFé

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Sinfe va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Gerard Pallisera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Constantin Brasse va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 20 (Ocasión de penalti): En Fecund Aldosa va llançar un penal al minut 20. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Fecund Aldosa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gerard Pallisera hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Raimunde Castrocan va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sinfe va estar a punt d'arribar en un córner. En Constantin Brasse va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Catandil de Sinfe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Escoria Portuaria

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Portuaria el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfonso Forner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Portuaria va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marc Ganga va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Portuaria sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrián González-Cavada, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Luar Olasegura ocupà el lloc d'en Gabriel Paizal al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Portuaria quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.