Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinos crack (435801) - Racing de la Laguna (1601713) » 558529529: T49/J12/IV

Liga 558529529 Información oficial sobre el partido 558529529 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / IV.53 (3476)

SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 0 - 4 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
0 - 1 Max Brenner (5')
0 - 2 Sergio Marqués (58')
0 - 3 Max Brenner (80')
0 - 4 Max Brenner (83')
SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 0 - 4 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 2 - 0 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SinFé

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Xiker Lezeguti del Sinfe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Abdelnaby Karroum va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Pedro Cunzuta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Solar hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gonzalo Cabezón no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oreste Martínez Arese de Sinfe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Sinfe va fer una substitució al minut 71. José Solar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ramón Roíz.

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El porter de Racing va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Max Brenner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Racing eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 58, Sergio Marqués va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Racing sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Max Brenner va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 83 en Armide Grimosachs va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Max Brenner podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Felipe Suárez es va quedar sol davant del porter, al minut 17. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Max Brenner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Soler, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Soler va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): 张 (Zhang) 冠天 (Guantian) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David 'Conde' Mor, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Felipe Suárez de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evangelista Lacalle.