Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fail Compilation (775291) - Quinos crack (435801) » 558529500: T49/J5/IV

Liga 558529500 Información oficial sobre el partido 558529500 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / IV.53 (3476)

Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 2 - 1 SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido
Víctor Gargallo (10') 1 - 0
1 - 1 Fecund Aldosa (23')
Béla Zalavári (83') 2 - 1
Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 2 - 1 SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 2 - 0 SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fail Compilation

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Compilation va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Víctor Gargallo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Compilation s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Béla Zalavári per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Primo Capilla de Compilation va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Dominique Yates va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Compilation va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rodney Dornelles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David 'Conde' Mor.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Compilation ho intentava per la dreta per mitjà de Ramsès Monfort, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jordi Centellas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Rodney Dornelles, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

SinFé

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan Fecund Aldosa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Sinfe.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sinfe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Constantin Brasse, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinfe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Pedro Cunzuta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Mateo Foga maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.