Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinos crack (435801) - Mis muelas C.F. (1433744) » 558529495: T49/J4/IV

Liga 558529495 Información oficial sobre el partido 558529495 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.53 (3476)

SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 3 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Pedro Cunzuta (65') 1 - 0
Fecund Aldosa (69') 2 - 0
2 - 1 Adrián Beltranilla (76')
Fecund Aldosa (81') 3 - 1
SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 3 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SinFé Alineación oficial del equipo 'SinFé' en el partido 2 - 2 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SinFé

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Pedro Cunzuta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Sinfe va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fecund Aldosa va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Fecund Aldosa va augmentar l'avantatge de Sinfe a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Sinfe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Chaparro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Alfonso Catandil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantino Giraldell de Sinfe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Gonzalo Cabezón de Sinfe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Diego Gacitua de Sinfe va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jaume Saurina va prendre el seu rol al minut 84.

Mis muelas C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 76 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Adrián Beltranilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): muelas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Xuban Utxupi va quedar-se sol davant el porter David 'Conde' Mor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Xuban Utxupi va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Khaled Chikh, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Robledo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xuban Utxupi.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): El jugador de muelas Yiannakis Tachmatzidis va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Khaled Chikh va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Senín de Castro de muelas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.