Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lucentum!!!!! (123084) - Bormo FC (314115) » 558529364: T49/J13/IV

Liga 558529364 Información oficial sobre el partido 558529364 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / IV.50 (3473)

Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido 5 - 1 Devendras Alineación oficial del equipo 'Devendras' en el partido
Jesús Ramon Piernau (7') 1 - 0
Ionel Dehelean (15') 2 - 0
Peter Kietzmann (22') 3 - 0
3 - 1 Diego 'Iguana' Lozano García (36')
Peter Kietzmann (38') 4 - 1
Nikos Themistokli (77') 5 - 1
Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido 5 - 1 Devendras Alineación oficial del equipo 'Devendras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido 2 - 0 Devendras Alineación oficial del equipo 'Devendras' en el partido
Tiene bastante suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucentum!!!!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Lucentum!!!!!, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Jesús Ramon Piernau per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lucentum!!!!! va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ionel Dehelean progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lucentum!!!!! a 3 - 0. Peter Kietzmann va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Peter Kietzmann va augmentar l'avantatge de Lucentum!!!!! a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jesús Ramon Piernau arribés a peus de Nikos Themistokli, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Lucentum!!!!! el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Jorge Gana va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lucentum!!!!!.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lucentum!!!!! Nikos Themistokli quasi marca al minut 16 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aromi Setyono l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jorge Gana va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Jorge Gana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bernd Preysing va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Camejo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Era el minut 69 quan després d'una dura entrada, el jugador Peter Kietzmann de Lucentum!!!!! s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Devendras

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Diego 'Iguana' Lozano García va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Devendras, al minut 36. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Devendras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amado Gundín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Moisés Berenguel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Devendras que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Devendras, en Bernd Preysing, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.