Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bormo FC (314115) - F.C. Estrela Vermelha (1579392) » 558529342: T49/J7/IV

Liga 558529342 Información oficial sobre el partido 558529342 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / IV.50 (3473)

Devendras Alineación oficial del equipo 'Devendras' en el partido 2 - 0 FC Estrela Vermelha Alineación oficial del equipo 'FC Estrela Vermelha' en el partido
Moisés Berenguel (87') 1 - 0
Moisés Berenguel (89') 2 - 0
Devendras Alineación oficial del equipo 'Devendras' en el partido 2 - 0 FC Estrela Vermelha Alineación oficial del equipo 'FC Estrela Vermelha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Devendras Alineación oficial del equipo 'Devendras' en el partido 2 - 0 FC Estrela Vermelha Alineación oficial del equipo 'FC Estrela Vermelha' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devendras

Goles Goles

  • 135 Minuto 87 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Moisés Berenguel va demostrar la seva experiència quan al minut 87 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Moisés Berenguel era molt més ràpid que el defensa Ignacio Isern. Al minut 89, el jugador de Devendras va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Diego 'Iguana' Lozano García quasi dona a Devendras l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Joan David Muxí del Devendras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Amado Gundín va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Diego 'Iguana' Lozano García va ser clau en la jugada d'atac de Devendras al minut 63, quan ell mateix va fer una passada brutal a Joan David Muxí, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Sinde! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joan David Muxí. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Almendras de Devendras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Estrela Vermelha

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aparício Coelho ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estrela va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Telmo Terry, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Telmo Terry que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Estrela van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Aparício Coelho va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aparício Coelho de Estrela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.