Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MÁS MATAOS (489013) - CF Nankatsu (1462023) » 558529087: T49/J11/IV

Liga 558529087 Información oficial sobre el partido 558529087 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IV.45 (3468)

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 1 - 3 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
0 - 1 Gonzalo Cellórico (51')
0 - 2 Carlos Escama (58')
Héctor Moro (70') 1 - 2
1 - 3 Chuse Lois Vega Castañeda (72')
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 1 - 3 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 2 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Héctor Moro va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Roberto Garoldi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a MATAOS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adam Niczyporuk, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MATAOS, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Alontso Arrikarte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Adam Niczyporuk va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Marco Bolognini ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): En Gonzalo Cellórico va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Escama va augmentar l'avantatge de Nankatsu a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nankatsu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chuse Lois Vega Castañeda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gonzalo Cellórico ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Anton Maria Grabau de Nankatsu es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 65 (Evento clima: sol, OK técnico): En Rómulo Roxas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.