Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chavales C.F. (1415252) - Real Canillas C.F. (488468) » 558528933: T49/J4/IV

Liga 558528933 Información oficial sobre el partido 558528933 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.43 (3466)

Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido 3 - 2 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
Johan Månsson (34') 1 - 0
1 - 1 Velasco Nalda (39')
1 - 2 Evencio Carbajo (42')
Santiago Gálvez (82') 2 - 2
Johan Månsson (83') 3 - 2
Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido 3 - 2 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido 2 - 0 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chavales C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Johan Månsson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Chavales s'esgargamellaven dempeus per esperonar Santiago Gálvez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 82 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Johan Månsson. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Ilija Klocker va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chavales.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ignacio Astray, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Johan Månsson hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Ilija Klocker de Chavales va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cristoff Ehrentraut va entrar en el seu lloc.

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Velasco Nalda va superar per velocitat Johan Månsson per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Evencio Carbajo de R.Canillas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de R.Canillas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manel Esteller va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Dany Juhel va estar a punt de posar per davant a R.Canillas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Florian von Dohnanyi va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Filippo Xausa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.