Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Periquito (1591303) - Sant Elm Serpientes (493130) » 558528880: T49/J4/IV

Liga 558528880 Información oficial sobre el partido 558528880 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.42 (3465)

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 1 - 0 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
Carles Fortuny (67') 1 - 0
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 1 - 0 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 2 - 1 Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carles Fortuny va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Periquito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Santiago Sanz-Vitores va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Periquito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jaume Torroella en un 1 contra 1 amb el porter Fortunato Lindenmann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Peinado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fortunato Lindenmann al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rubén Ituño va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Pascasio Raña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Fortunato Lindenmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Peinado de Periquito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sant Elm Serpientes

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Serpientes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Ceferino Viana do Bolo va quedar-se sol davant el porter Erlaitz Etxabarriaerrandonea, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Thyge Bryld, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Thyge Bryld va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 35, i va passar la pilota a José Pla, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Jacob Sembtner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Serpientes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serpientes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hermes Zuckermayr va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Ybarra Pacheco de Serpientes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.