Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D LOS PINOS (313995) - Monkada F.D.M. (778173) » 558528765: T49/J4/IV

Liga 558528765 Información oficial sobre el partido 558528765 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.40 (3463)

C.D LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.D LOS PINOS' en el partido 3 - 1 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
Bienvenido Dorcas (21') 1 - 0
Bienvenido Dorcas (39') 2 - 0
Reinhard Thiel (80') 3 - 0
3 - 1 Mario Bognetti (89')
C.D LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.D LOS PINOS' en el partido 3 - 1 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.D LOS PINOS' en el partido 2 - 3 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,4 % 51,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D LOS PINOS

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Bienvenido Dorcas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan PINOS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bienvenido Dorcas des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Reinhard Thiel va augmentar l'avantatge de PINOS a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bienvenido Dorcas va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Corneliu Condrea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Arturo Scigliano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Hassmann de PINOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Michael Hassmann de PINOS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Monkada F.D.M.

Goles Goles

  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Monkada va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mateo García de Assiaín, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mario Bognetti que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Monkada van sortir al contraatac al minut 34, però Jesús Alberto Tamés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Monkada va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mateo García de Assiaín no va poder controlar.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 74, quan un error defensiu va deixar José Amores completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Monkada va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 88 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jesús Alberto Tamés ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stéphane Haerden de Monkada es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Mario Bognetti, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.