Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corazón de Melón y Boquita de Piñón (313977) - kuruhoo (796566) » 558528214: T49/J5/IV

Liga 558528214 Información oficial sobre el partido 558528214 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / IV.30 (3453)

Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido 0 - 2 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
0 - 1 Matthias Messner (29')
0 - 2 Tomás Alemparte Gallardo (36')
Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido 0 - 2 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido 2 - 0 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elric Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Jesús Irayueta quasi dona a Warriors l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Ignacio Ortexa va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Narváez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Warriors va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Jaime Belmonte no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Paco Florencio ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Julián Gorostiaga. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

kuruhoo

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Warriors. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Matthias Messner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del kuruhoo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 29.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de kuruhoo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Tomás Alemparte Gallardo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El kuruhoo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Isaac 'Rifle' Cornellà va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Javier 'Rojo' Urquijo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kuruhoo, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Sérvulo Iturralde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier 'Rojo' Urquijo de kuruhoo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ioritz 'el Profe' Estrada no li va importar gens ni mica.