Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido de Collóns (994394) - NaRaNJiTo CHES (122416) » 558527848: T49/J12/IV

Liga 558527848 Información oficial sobre el partido 558527848 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / IV.23 (3446)

CSK pino Alineación oficial del equipo 'CSK pino' en el partido 3 - 1 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
Zebulón Buenafuente (7') 1 - 0
Hansjakob Guhra (34') 2 - 0
2 - 1 Salem Al-Sheeb (51')
Alpay Gönülden (74') 3 - 1
CSK pino Alineación oficial del equipo 'CSK pino' en el partido 3 - 1 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSK pino Alineación oficial del equipo 'CSK pino' en el partido 2 - 0 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSK pino

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Zebulón Buenafuente, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, pino va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hansjakob Guhra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pino va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alpay Gönülden progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alfénibal Moreno va rematar alt.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hansjakob Guhra de pino va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan José Salas de pino gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hansjakob Guhra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Antonio Blasi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Aitor Camariñas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Kardem Pena

Goles Goles

  • 150 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51, Salem Al-Sheeb va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Kardem tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kardem va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valentin Coulot, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Diamantino Pedra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Kardem van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Salem Al-Sheeb no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Héctor Ángel Pieretti Bravo de Kardem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.