Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MIATBOYS (1369381) - U.D. Peaso (489142) » 558527699: T49/J4/IV

Liga 558527699 Información oficial sobre el partido 558527699 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.21 (3444)

Atlético BotadeOro Alineación oficial del equipo 'Atlético BotadeOro' en el partido 3 - 1 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
0 - 1 Samuele Messina (27')
István Kvanduk (30') 1 - 1
Ivan Llueca (42') 2 - 1
Bálint Brózik (60') 3 - 1
Atlético BotadeOro Alineación oficial del equipo 'Atlético BotadeOro' en el partido 3 - 1 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético BotadeOro Alineación oficial del equipo 'Atlético BotadeOro' en el partido 3 - 2 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético BotadeOro

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): BotadeOro equilibrava la balança al minut 30. En István Kvanduk, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ivan Llueca ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, BotadeOro es posava per davant 2 a 1.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BotadeOro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bálint Brózik va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): István Kvanduk va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Stacey Pears gairebé va marcar per a BotadeOro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Radomír Barnák va sorprendre Francés Ibero amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jonata Guerriero de BotadeOro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Samuele Messina va posar els visitants Peaso per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Zenón Esquío va fer una jugada per la banda esquerra, però Yezekiel Tigrosyan va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Ari Linjala va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Yezekiel Tigrosyan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Bautista Gerardina ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Candelich de Peaso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.